Станете личност што навистина сакате да бидете!

Вашата комплетна алатка за само-режија свесна еволуција.

Пресечете ги слоевите на условен одговор и однесувања и станете такви кои навистина сте.

Алхемиската тројство е револуционерна нова алатка за вибрациони лекови наменета за да ви овозможи да станете такви што секогаш сте биле наменети да бидете.

Троица се состои од три алхемизирани вибрациони лекови:

  • Синиот лотос лекот
  • Ослободи лек
  • Откуп на лекот
Овие три лекови заедно работат на расчистување на она што нè врзува. Секој од овие лекови има единствена улога во целосното развивање на социјалното уредување, моделите и сеќавањата кои нè држат заглавени во ограничени верувања и однесувања што не ни служат.
sw-фотографија-0395

Античка алхемиска технологија за модерно време

Ослободувањето поставува стандард за нова област на човечки алатки за оптимизација и свест. Античка комбинација на алхемиски лекови воскресна и засилена со неодамна откриена модерна технологија, доведувајќи го новиот живот во моќна и длабока постапка, а сепак нежна будење алатка.

Лек, кој го води разговорот во неговата способност да ги поддржи индивидуите во активирањето на умот, телото и душата преку прочистување на кармичките отпечатоци и стагнирачки емоционални остатоци. Да се ​​ослободиме од овие енергетски одводни канали, еден од нив ќе биде моќ, па сите ние би можеле да бидат оние кои требаше да бидат од самиот почеток, ослободени и слободни.

природни состојки

Следејќи ги античките рецепти, внимателно избрани низа природни состојки, есенции и алхемиски мешавини дизајнирани за модерно време.

Свето енергија

Ослободувањето ги држи во древните и свети духовни традиции. Ова ја ослободува енергичната моќ за ментално и емоционално прочистување.

Унифицирана вода

Обединување на водите на земјата, дозволувајќи им на ослободувањето да вкусат и да се мешаат со светите патишта на светот за да ги поврзат сите заедно.

Кои се другите што се соочуваат со ослободување?

Слушајте што другите имаат да кажат за нивното искуство со Ослободителната. Квалитети на трансформација на физичко, ментално, емоционално и духовно ниво!

Античка иднина технологија

Тајните на древните, откриени.

Духовна и алхемиска технологија создава нов начин за оптимизирање и преместување на еден живот. Ослободувањето ја користи новооткриената технологија со античка формула, сега достапна за сите.

Енергија

фокус, моќ и рамнотежа

Кога фокусот не се троши на стариот примерок кој е исфрлен од телото, ние можеме да ја вложиме целата наша енергија за секоја активност. Тоа исто така значи дека ние не го трошиме нашето време живеалиште на минатото или се грижи за иднината. Ова се претвора во помалку исцрпеност во телото, исто така треба да спиеме помалку кога се движиме побргу во и надвор од релаксација.

Емоционално прочистување

Изгаснете го стариот, направи простор за новиот

Кога го исчистивме вообичаеното моделирање кое обично се занимаваме како дел од нашата историја и научивме меморија, повеќе не сме фатени во емоционалните драми на нашиот живот. Ослободувањето го прави тоа со тоа што сето тоа доведува до површината за да се види, почувствува, а потоа и ослободи еднаш и за сите. Тогаш емоциите можат да се појават нормално без вообичаената обврска од минатото да одговорат на некој посебен начин и тогаш можеме да се ангажираме или не без тенденција да бидеме фатени во нивната многу примамлива замка.

Потоа, имаме можност да го извлечеме лотосот од водата без да паднеме.

Целосна природна јасност

Врати се дома во вашата природна состојба

Подесете се во енергијата во рамките на тоа, сосема е јасно за вашата насока, цел и мисија во овој живот. Ослободувањето го поддржува оној во отворањето на внатрешната јасност, го олеснува поврзувањето со нивниот внатрешен компас, води во еден момент во расположението на изобилство, леснотија и возбуда.

Твое ослободување, чека.

Природна алхемиска формула со целосен спектар

Целосна формула на состојки, внимателно подготвена, алхемизирана и синтетизирана за да се формира, ЛИБЕРАЦИЈА.

Navaratna

Navaratna

Античка алхемиска формулација изработена од камења 9, од кои секоја е изгорена 100 пати за ослободување на нивниот најдлабок регенеративен и кармички капацитет за чистење.

SHUNGITE

SHUNGITE

Минерал кој ја чисти водата и делува како електромагнетски штит. Бидејќи крвта е главно вода, ова има длабок и моќен ефект врз крвта која го носи нашиот ум.

PANCH AGNI

PANCH AGNI

Прашина собрана и потенцирана од пожарите на 4 кои постојано гориле во последните 50 години. Петтиот оган е сонцето. Оваа пепел претставува дестилиран фокус на педесет години на трансформација и чистење.

Kunjika mantra

Kunjika mantra

А вибрациона звучна мантра на Дурга за трансформација и промена, овозможувајќи поминување на настаните да се одвиваат полесно како што е јасно

ПРОТЕА ЗАВОД

ПРОТЕА ЗАВОД

Го генерира речиси детското напуштање на едноставното уживање на малите нешта, чувството на дете кое прв пат гледа пеперутка.

РЕИШИ ГРЕШКА

РЕИШИ ГРЕШКА

Адаптогена печурка која помага заедно да ги врзува сите состојки, со што ги синтетизира и балансира

и повеќе ...

Ослободување на глобусот.

Ширење на ослободувањето преку мрежа на локални и глобални дистрибутери. Поврзување на енергии, патишта и луѓе на земјата преку овој моќен лек.

Ослободување на лекот

Стана дистрибутер

Проект за обединети води

Алхемиски лекови за тројство

0