Bëhuni personi që me të vërtetë dëshironi të jeni!

Paketa juaj e plotë e mjeteve për evolucionin e vetëdijshëm të vetë-drejtuar.

Pritini shtresat e përgjigjes dhe sjelljeve të kushtëzuara dhe bëhuni ata që jeni vërtet.

Triniteti Alkimik është një mjet i ri revolucionar i ilaçeve vibruese, i dizajnuar për të bërë të mundur që të bëheni ata që keni qenë përherë qëllim.

Trinity përbëhet nga tre mjete juridike alkimizuese vibruese:

  • Blue Lotus ilaç
  • Erationlirimi i ilaçit
  • Shlyerja e ilaçit
Këto tre mjete juridike punojnë së bashku për të pastruar ato që na lidhin. Secila prej këtyre mjeteve juridike ka një rol unik për të luajtur në zbardhjen e plotë të kondicionimit shoqëror, modelet dhe kujtimet të cilat na mbajnë të ngujuar në besime dhe sjellje të kufizuara që nuk na shërbejnë.
sw-photography-0395

Teknologjia e lashtë alkimike për epokën moderne

Çlirimi përcakton standardin për një fushë të re të mjeteve të optimizimit njerëzor dhe ngritjes së vetëdijes. Një kombinim i lashtë i mjeteve alkimike të ringjallura dhe të përforcuara me teknologjinë moderne të zbuluar kohët e fundit, duke sjellë jetë të re në një vegël të fuqishme dhe të thellë që vepron ende butë zgjimit.

Një ilaç që ecën në bisedë në aftësinë e tij për të mbështetur individët në aktivizimin e mendjes, trupit dhe shpirtit përmes pastrimit të imazheve karmike dhe mbetjeve të ndenjur emocionale. Të bëhesh i lirë nga këto kullota energjike u jep atyre një pushtet të ri, kështu që të gjithë mund të jemi të cilët ne kishim menduar të ishim që nga fillimi, të çliruar dhe të lirë.

Përbërësit natyrore

Duke ndjekur recetat e lashta, një koleksion të zgjedhur me kujdes të përbërësve natyralë, esencave dhe përzierjeve alkimike të dizajnuara për epokën moderne.

Energjia e shenjtë

Çlirimi bën pjesë në traditat e lashta dhe të shenjta shpirtërore. Kjo çliron fuqinë energjike për pastrimin mendor dhe emocional.

Uji i unifikuar

Unifikimi i ujërave të tokës duke lejuar çlirimin të shijojë dhe të përzihet me ujrat e shenjta të botës për t'i lidhur të gjithë së bashku.

Cilat janë të tjerët që përjetojnë çlirimin?

Dëgjoni çfarë thonë të tjerët për përvojën e tyre me Çlirimin. Cilësitë e transformimit në nivelet fizike, mendore, emocionale dhe shpirtërore!

Teknologjia e lashtë e ardhshme

Sekreti i të lashtëve, u zbulua.

Një teknologji shpirtërore dhe alkimike që krijon një mënyrë të re për të optimizuar dhe riorganizuar jetën e dikujt. Çlirimi përdor teknologjinë e zbuluar rishtazi me formula të lashta, tani duke u vënë në dispozicion të të gjithëve.

Lartësia e Energjisë

fokusi, fuqia dhe ekuilibri

Kur fokusi nuk është duke u shpenzuar në drejtimin e modelimit të vjetër, i cili është larguar nga trupi, ne jemi në gjendje të sjellim të gjithë energjinë tonë që të mbajnë çdo aktivitet. Kjo gjithashtu do të thotë që ne nuk e kalojmë kohën tonë të banuar në të kaluarën ose shqetësuese për të ardhmen. Kjo përkthehet në më pak lodhje në trup, ne gjithashtu duhet të flemë më pak ndërsa lëvizim më shpejt brenda dhe jashtë relaksimit.

Pastrimi Emocional

Flush nga e vjetra, të bëjë vend për të reja

Kur ta pastrojmë modelin e zakonshëm që ne zakonisht angazhojmë si pjesë e historisë sonë dhe kujtesës së ditur, nuk na kapemi më në dramat emocionale të jetës sonë. Çlirimi bën këtë duke e çuar të gjithë në sipërfaqe për t'u parë, ndjerë dhe më pas lëshuar njëherë e përgjithmonë. Atëherë emocionet mund të lindin normalisht pa detyrimin e përhershëm nga e kaluara për t'u përgjigjur në ndonjë mënyrë të veçantë dhe ne pastaj mund të angazhohemi ose jo pa tendencën për t'u kapur në kurthin e tyre tërheqës.

Ne pastaj kemi mundësi të heqim lotusin nga uji pa rënë.

Qartësia Natyrore e Plotë

Kthehu në shtëpi në gjendjen tënde natyrore

Përcaktoni energjinë brenda asaj që është plotësisht e qartë për drejtimin, qëllimin dhe misionin tuaj në këtë jetë. Çlirimi mbështet një në hapjen e qartësisë së brendshme të njeriut, lehtëson lidhjen me busullën e tyre të brendshme, udhëzon një në çdo moment në disponimin e bollëkut, lehtësimit dhe emocioneve.

Çlirimi juaj, pret.

Një spektër i plotë Natyrore Alchemical Formula

Një formulë e plotë e përbërësve, të përgatitur me kujdes, të alchemizuar dhe sintetizuar për të formuar, LIBERATION.

Navaratna

Navaratna

Një formulim i lashtë alkimik i bërë nga XEMUM gems secila prej të cilave është djegur 9 herë për të lëshuar kapacitetin e tyre më të thellë rigjenerues dhe karmik.

SHUNGITE

SHUNGITE

Një mineral që pastron ujin dhe vepron si një mburojë elektromagnetike. Meqenëse gjaku është kryesisht ujë, kjo ka një efekt të thellë dhe të fuqishëm në gjakun që mbart mendjen tonë.

PANCH AGNI

PANCH AGNI

Pluhuri i grumbulluar dhe fuqizuar nga zjarret 4 që janë djegur vazhdimisht për vitet e fundit 50. Zjarri i pestë është dielli. Ky hirit përfaqëson fokusin e distiluar të pesëdhjetë viteve të transformimit dhe pastrimit.

Kunjika mantra

Kunjika mantra

Një mantra vibruese vibrante të shëndoshë për transformim dhe ndryshim, duke lejuar kalimin e ngjarjeve të shpalosen më mirë, pasi gjërat janë të qarta

PROTEA BIMĖVE

PROTEA BIMĖVE

Gjeneron braktisjen pothuajse fëmijërore të kënaqësisë së thjeshtë të gjërave të vogla, ndjenja e një fëmije që sheh një flutur për herë të parë.

REISHI MUSHROOM

REISHI MUSHROOM

Një kërpudha adaptogjene që ndihmon lidhjen e të gjithë përbërësve së bashku, duke i sjellë ato në sintezë dhe në ekuilibër

dhe me shume…

Çlirimi i globit.

Përhapja e çlirimit nëpërmjet një rrjeti shpërndarësish lokalë dhe botërorë. Lidhja e energjive, rrugëve ujore dhe njerëzve të tokës përmes këtij ilaçi të fuqishëm.

Çlirim ilaçi

Bëhuni një Distributor

Projekti Unifikuar i Ujrave

Mjetet Alkimike të Trinisë

0