Janten jalmi anu leres-leres hoyong!

Alat lengkep anjeun pikeun évolusi sadar diri anu diarahkeun.

Potong liwat lapisan-réspon sareng perilaku anu kaayaan, sareng janten saha anjeun saleresna.

Trinitas Alchemical mangrupikeun toolkit ubar alat épérbalitas édisién anyar anu dirancang pikeun anjeun janten saha anjeun biasana biasa.

Trinitas diwangun ku tilu ubar getar alchemized:

  • Biru Lotus ubar na
  • Pambébasan dina ubar
  • Ngahebuskeun obat
Tilu ubar ieu damel babarengan pikeun méréskeun anu ngabeungkeut kami. Masing-masing obat ieu ngagaduhan peran anu unik pikeun maénkeun dina hawa-hawa lengkep, pola sareng kenangan anu tetep urang macét dina kapercayaan sareng perilaku terbatas anu henteu ngalayanan kami.
sw-fotografi-0395

Téhnologi Alchemical kuna Pikeun The Modern Jaman

Pambébasan susunan standar pikeun realm anyar optimasi manusa tur eling raising parabot. Hiji kombinasi kuno remedies alchemical resurrected na amplified kalawan téhnologi modéren ayeuna kapanggih, bringing hirup anyar ka lakonan kuat sarta jero acan hipu alat awakening.

A ubar nu walks omongan dina kamampuhna pikeun ngarojong individu dina aktivasina tina pikiran, awak jeung jiwa ngaliwatan purifikasi of imprints karmic jeung lebu emosi ngeuyeumbeu. Jadi bébas tina ieu drains energetic mere hiji deui kakuatan leuwih sangkan sagala tiasa saha kami dimaksudkan janten ti ngawitan, liberated tur gratis.

Bahan alam

Handap resep kuna, hiji Asép Sunandar Sunarya dipilih taliti bahan alam, ésens tur campuran alchemical dirancang pikeun umur modern.

suci énergi

Pambébasan taps kana tradisi spiritual kuna tur suci. Ieu unleashes kakuatan energetic pikeun purifikasi méntal jeung emosional.

hasil ngahijikeun Tatar Cai

Pemersatu perairan bumi ku sahingga pembebasan secukupnya sarta campur jeung waterways suci dunya pikeun nyambungkeun kabeh babarengan.

Naon Dupi Batur ngalaman Jeung Pambébasan?

Ngadenge kumaha batur kudu nyebutkeun ngeunaan pangalaman maranéhanana jeung Pambébasan. Qualities transformasi dina tingkat fisik, mental, emosional jeung spiritual!

Téhnologi Future kuna

Rahasia ti jaman, wangsit.

A téhnologi spiritual na alchemical nyieun cara anyar pikeun ngaoptimalkeun jeung realign hirup salah urang. Pambébasan ngagunakeun karek kapanggih téhnologi kalawan kuna Rumus urang, ayeuna keur dilakukeun sadia ka sadaya.

énergi élévasi

fokus, kakuatan & kasaimbangan

Lamun fokus keur teu spent dina ngajalankeun patterning heubeul nu geus flushed kaluar awak kami bisa mawa sagala énergi urang pikeun tega kana aktivitas nanaon. Ogé ngandung harti yén urang ulah méakkeun waktu urang dwelling on kaliwat atawa pikahariwangeun ngeunaan mangsa nu bakal datang. Ieu ditarjamahkeun jadi kirang kacapean dina awak, urang ogé kedah bobo kirang salaku urang mindahkeun gancang kana na kaluar tina rélaxasi.

Purifikasi emosi

Siram kaluar heubeul, nyieun rohangan keur anyar

Lamun urang geus cleaned kaluar patterning habitual kami normal kalibet dina salaku bagian tina sajarah urang jeung mémori diajar, urang euweuh deui neangan bray up dina dramas emosi tina kahirupan urang. Pambébasan manten ku bringing eta kabeh ka beungeut mun ditempo, dirasakeun lajeng dikaluarkeun sakaligus jeung sagala. Lajeng émosi tiasa timbul normal tanpa kawajiban habitual ti baheula nepi ka ngabales dina sagala cara husus na urang tiasa teras boh kalibet ku aranjeunna atanapi henteu tanpa kacenderungan bisa nyanggap di bubu pisan alluring maranéhanana.

Urang lajeng boga pilihan pikeun noyod di Seroja tina caina tanpa ragrag di.

NGUMBARA Pengetahuan Alam lengkep

Balik ka imah kaayaan alam anjeun

Ngepaskeun kana énergi dina éta sagemblengna jelas ngeunaan arah anjeun, Tujuan jeung misi dina kahirupan ieu. Pambébasan ngarojong hiji di lawang nepi ka hiji urang kajelasan batin, facilitates ngahubungkeun jeung kompas internal maranéhanana, nungtun hiji di unggal moment dina wanda kaayaanana, betah tur pikagumbiraeun.

Pambébasan anjeun, Awaits.

A Formula Full Spéktrum Pengetahuan Alam Alchemical

Hiji formula lengkep bahan, taliti disiapkeun, alchemized na disintésis pikeun ngabentuk, ngabebaskeun.

Navaratna

Navaratna

Hiji nyusun alchemical kuna dijieun tina 9 gems masing-masing geus dibeuleum 100 kali mun unleash regenerative deepest maranéhanana jeung kapasitas cleansing karmic.

SHUNGITE

SHUNGITE

Mineral nu cleans cai sarta tindakan minangka hiji tameng éléktromagnétik. Kusabab getih téh lolobana cai ieu miboga éfék jero tur kuat dina getih nu mawa pikiran urang.

PANCH AGNI

PANCH AGNI

Debu dikumpulkeun sarta potentized ti kahuruan 4 anu geus ngaduruk mayeng pikeun 50 taun tukang. Seuneu kalima nyaeta panonpoé. lebu ieu ngagambarkeun fokus sulingan lima puluh taun transformasi jeung cleansing.

Kunjika mantra

Kunjika mantra

A Durga vibrational sora mantra pikeun transformasi jeung robah, sahingga petikan acara ka bentang beuki lancar sakumaha hal jelas

PROTEA tutuwuhan

PROTEA tutuwuhan

Dibangkitkeun ampir childlike abandon of enjoyment basajan sahiji hal saeutik, rarasaan ngeunaan anak ningali hiji kukupu pikeun kahiji kalina.

REISHI supa

REISHI supa

Hiji supa adaptogenic nu mantuan dasi kabéh bahan babarengan, bringing kana sintésis sarta kasaimbangan

sarta leuwih ...

Liberating The Globe.

Nyebarkeun pembebasan ngaliwatan jaringan tina distributor lokal jeung global. Ngahubungkeun énergi, waterways na urang bumi ngaliwatan ubar kuat ieu.

Pambébasan ubar The

Jadi distributor

Hasil ngahijikeun Tatar Waters Project

Khasiat Tritétik Alchemical

0